Dag 15

Hej alla trogna och nya läsare! Hoppas allt är bra med er, jag mår i alla fall suveränt.
 
Det blir ett kort inlägg ikväll då jag egentligen borde sova för länge sen. Imorrn går jag upp 06.00 för att 07.30 lämna skolan och styra kosan mot Maasai Mara. Jag typ dör av längtan. Idag var det den bästa dagen på skolveckan då jag slutar 10.50! Efter skolan packade jag inför Mara, hängde med lite gott folk och tog det lungt. Strax efter 15 gick jag och många andra iväg till Junction. Nu har vi våra Gatepasses så nu kan vi snart få komma och gå till och från skolan när vi vill. Än så länge får vi dock bara gå till Junction. Vi köpte grejjer på Nakumatt och åt sedan en underbar middag på Art Café! Åhh det var så trevlanss! Jag åt en av de bästa pizzorna ever, for real. Mmmmuums.
 
Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket speciellt. Jag, Emma, Ebba och Malin hängde en stund med säkerhetsvakterna Patrick och Matthew - världens bästa killar. Vi fick dricka deras chai-te som är to die for, och pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Våra världar är så annorlunda, det är sådana kontraster. Matthew är väll kanske 60 år, och han har bott i Kenya hela sitt liv. Aldrig besökt något annat land. Trots det har han aldrig sett något annat vilt djur från The Big Five än en elefant. Han undrade om vi hade gorillor och babianer i Sverige. Vi har mycket att lära av varandra, och det ska bli så kul att göra det. På söndag åker Matthew iväg för att träffa sin familj som han inte träffat på över ett år. Han ska vara hos dem i en månad, och han är så lycklig över det. 
 
Här är förresten två länkar till två inlägg på min underbara vän Heddas blogg. Det är bara att klicka på länkarna. Läs dem för tusan! Jag skulle vilja kopiera in hennes texter här för allt hon skriver är så jäkla bra och rätt. 
 
http://afrika290.wordpress.com/2013/08/29/afrika-14-roten-ur-valgorenhet/
 
http://afrika290.wordpress.com/2013/08/30/afrika-15-priset-pa-en-kropp/
 
Nej, nu måste jag sova. Jag kommer självklart inte ha tillgång till internet ute på savannen, så ni får tyvärr hålla ut tills jag är tillbaka :) Men då får ni vara förberedda på ett fullproppat inlägg med mängder av fina bilder! Vi hörs om 4 dagar! Kram på er!