Dag 169

Igår var det torsdag = jobbigaste skoldagen. Slutet av dagen innebar ett hemskt franskaprov. När hörförståelsen började trodde jag att rösten läste instruktionerna till övningen, jag blev därför väldigt förvirrad när alla plötsligt vände blad...hehe. Men det verkar i alla fall som att alla bara vill slänga det där provet i papperskorgen...
 
Jag, Ebba, Tula och Julia promenerade sedan iväg till Junction för att få en liten belöning efter vår tappra insats. Jag hjälpte Julia att beställa 20 hundhalsband på Maasai-marknaden som hennes mammas vän i Sverige vill sälja i en butik. Vi handlade sedan lite på Nakumatt och satte och tillslut på Art Café. 
 
Efter middagen hemma njöt jag av att inte ha så fasligt mycket plugg. Jag myste inne hos Ebba, åt vattenmelon och kollade på Awkward. En skön kväll med andra ord.
 
Nu har vi haft vår första lektion. Vi ser på Hotel Rwandapå historian vilket inte är så mysigt direkt. Usch och fy vad hemsk den är. Nu har jag en sista samhällskunskapslektion den här veckan, sedan får jag helg! Efter lunch åker vi iväg på fotbollsmatch igen... Vi hörs!
 
För övrigt är det 31 dagar tills pappa och Daniel kommer ner hit, weey!