Dag 77

Hej people, förlåt för dålig uppdatering!
 
Jag tänkte dra dag 75, 76 och nu 77 för er lite snabbt. Inte så mycket att hänga i julgranen men ändå.
 
Jag citerar Ebba när hon i ett snabbt försök skulle förklara läget: 
 
"Bergochdalbanan fortsätter, på tre dagar har två killar blivit hemskickade och stämningen är låg. Få dyker upp på lektionerna och koncentrationen är i botten." Hehe happy times...
 
Nej men det har varit mycket här den senaste tiden. Två personer har åkt hemt, många är arga, ledsna och upprörda över olika saker och internatet har, genom att ge er en förenklad förklaring, delats upp i två läger. Idag var alla lektioner inställda och vi har suttit i smågrupper tillsammans med lärare för att reda ut allting, för att få ventilera och för att på sikt hitta lösningar. Det har nog varit bra. Jag vet inte hur givande det egentligen varit men det är i alla fall en början till förbättring. Nu ska jag inte plåga er mer med depp.
 
I tisdags vaknade jag upp hos Julia och och vi tog oss ner till frukosten. Där kändes det som att jag (ursäkta min icke-censur) skulle kräkas vilken sekund som helst. Tur i oturen så gjorde jag inte det, men jag stannade hemma hela dagen med konstant illamående. Jag "pluggade" = lite läxläsning kombinerat med mycket data-surfande.... 
 
I onsdags mådde jag bättre och gick i skolan hela dagen. Våra två första lektioner var inställda så jag hade en välbehövlig sovmorgon till 11. Efter skolan låg jag länge och pratade med Ebba och Matilda och försökte mig sedan på lite kiswahili-plugg. Efter middagen fortsatte jag min plugg-session utomhus med Rebecka, Majken och Jonathan tills vi fick beskedet om att dagens lektioner, alltså kiswahiliprovet, var inställda. Oh the joy!
 
Nu idag har vi alltså suttit i smågrupper och snackat. Min hjärna är på rikigt helt färdig nu. Den känns överfull och urholkad på samma gång typ. Senare dag blir det lucia-repetition och fotboll, det blir najs!
 
Hoppas allt är bra där hemma! Tack o hej leverpastej